BANNERBOW

Een doeltreffend én functioneel reclameboog

 

Bannerbow

De bogen van BannerBow creëren een sfeervolle entree voor een evenement of beursstand of als flexibel onderdeel van een interieur. BannerBow geeft je de extra aandacht die je zoekt! De bogen hebben een indrukwekkend formaat en zijn binnen enkele minuten door één persoon op te zetten zonder gereedschap. Innovatie en design in slimme verpakkingen.

 

Wat is bannerbow?

BannerBow is een nieuwe Zweedse innovatie met een uniek vermogen om een krachtige indruk te maken op een beurs, evenement, expositie of bijvoorbeeld in de winkel. Door meerdere afdrukken te maken voor de BannerBow kun je gemakkelijk een afbeelding omwisselen voor een andere. Zo heb je voor iedere feestdag, actie of seizoen een nieuwe ervaring gecreëerd! De BannerBow is binnen enkele minuten gemakkelijk op te zetten door één persoon zonder gereedschap, ladders of andere apparatuur. Het slimme ontwerp stelt je in staat de boog eenvoudig te vervoeren en op te slaan.

 

  • Het combineren van één of meerdere bogen in combinatie met de juiste verlichting geeft een uitnodigende entree met een uniek VIP-gevoel.
  • Innovatie en design in slimme verpakkingen.

3 verschillende afmetingen

De basis heeft een exclusieve uitstraling en is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. De Bannerbow Classic Alu, de BannerBow Outdoor en de BannerBow Alu black. Je kunt tot 3,75 meter hoog en in 360 graden zichtbaar zijn.