Expolinc

FL Reclame en Expolinc slaan handen ineen.

Expolinc

FL Reclame voert sinds kort het bekende Zweedse A-merk Expolinc. De fabrikant van portable displaysystemen biedt onder meer unieke presentatiewanden, de perfecte beurs stand, balies en ook unieke bannersystemen. De ideale partner voor de perfecte bedrijfspresentatie. Met name wat betreft beursstands en presentatiewanden biedt het merk maatwerk oplossingen. De producten staan vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het bijzonder grote gebruiksgemak. De fabrikant biedt levenslange garantie op alle geleverde systemen.

Standbouw

Kiezen voor het door FL Reclame gevoerde topmerk uit Zweden betekent dat standbouwers niet langer nodig zijn om toch een indrukwekkende beursstand op te bouwen. FL Reclame helpt de klant bij het kiezen van een ontwerp waardoor de klant dus kiest voor een totaalconcept van ontwerp én de beste portable displaysystemen. Zo kan je zaken doen op een en hetzelfde adres. Een fijne gedachte in de wetenschap dat ondernemers het al druk genoeg hebben.

De Custom Collection lijn

Het Zweedse topmerk Expolinc heeft sinds kort een nieuwe accessoire lijn, de ‘Custom Collection’. Standhouders kunnen met behulp van Custom Collection zowel de presentatiewand als de beursstand voorzien van schappen, vitrines, voorzetpanelen en monitorhouders. Dit en de levenslange garantie die geboden wordt, maakt het een bijzonder en zeker ook erg populair merk.

Prints eenvoudig te vervangen

Kiezen voor Expolinc betekent ook geld besparen. Met de producten zijn prints heel eenvoudig te vervangen en je hoeft niet steeds weer een nieuw systeem aan te schaffen. Bovendien zijn de systemen op erg simpele wijze op te bouwen. Er is geen gereedschap voor nodig, simpelweg omdat de materialen gemakkelijk vouw- en inklapbaar zijn. Een ander voordeel is dat de materialen daardoor in eenvoudig te vervoeren kisten geplaatst kunnen worden. En die kisten kunnen op de beurs weer heel handig dienst doen als tafel of balie.

Bekijk de catalogus online.

Expolinc 

Fabric System

Custom collection 

Elke onderneming is uniek

FL Reclame brengt ideeën tot leven in de wetenschap dat elke onderneming uniek is en een eigen manier van het maken van reclame vraagt. FL Reclame staat garant voor het op een positieve manier presenteren van een organisatie en is hét adres voor voertuigreclame, buitenreclame, interieurreclame, beursmaterialen, relatiegeschenken en drukwerk.

Samen met FL reclame is het mogelijk om de showroom te bezoeken in barneveld om de innovatieve producten te bewonderen, een demonstratie op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

LATEN WE PRATEN OVER JOUW ZICHTBAARHEID!

Bel of app me : (06 22 06 78 77) of stuur een bericht.