Een bedrukte startent:

Een doeltreffend én functioneel promotiemiddel

De Startent is een eyecatcher voor al je events

Als ondernemer ben je trots op je product. Het liefst zou je het aan de hele wereld willen laten zien. Bedruktetent.nl realiseert zich heel goed dat je naar de ultieme eyecatcher op zoek bent. Met de Startent heb je die in huis! De tent is open aan alle kanten, snel opgezet, gemaakt van degelijke materialen en trendy.

 

Sterke punten

De tent zit in een stevige en compacte draagtas. Vervoer en opslag is dus gemakkelijk. De tent kan op elke locatie en ondergrond worden geplaatst en is in circa 30 minuten op te zetten en af te breken. In Nederland is het helaas niet altijd mooi weer. Soms regent en waait het wel eens. Met diverse type zijwanden is de startent prima af te sluiten. Dan valt je event niet in het water. De tent is ook bestand tegen wind. Met bijgeleverde stalenpinnen kan de tent worden verankerd.

 

  • Van 20 tot 180 personen

  • 15 standaard kleuren

  • Ruim assortiment aan accessoires

  • Geleverd in opberg tassen

 

Ideaal voor alle events

De tent is stervormig en ideaal voor alle soorten beurzen, congressen, markten, braderieën en festiviteiten. We personaliseren de tent graag zodat de tent perfect bij jouw huisstijl past. Een opdruk met je bedrijfslogo, een aparte kleur? Hulp bij design? Alles is mogelijk.

Van klein tot groot

De startent is er in soorten en maten. Dat varieert van de kleine Startent 15 (15 m2) voor ongeveer 20 personen tot zijn grotere broer de Double 70 (140 m2) voor circa 180 personen. Een speciale variant is de Stage 55, die 55 m2 overdekte oppervlakte biedt met een breedte van 15 m en speciaal is ontwikkeld voor demo’s en optredens.

 

Kleuren tentstof

Dit zijn de standaardkleuren van de Startent®, Startent® Stage en de Startent® Double. Je hebt de mogelijkheid om kleuren te combineren. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Je kan de tent ook volledig digitaal bedrukken dmv sublimatie print

 

Doek

100% polyester, 220g/m², 420 denier PVC coating of 600 denier PU coating, brandvertragend, waterproof coating, UV bescherming

Maak je startent compleet met onze accessoires.

Grondzeil

Meet touw

Koevoet

Moker hamer

Horizontale balk

LATEN WE PRATEN OVER JOUW ZICHTBAARHEID!

Bel of app me : (06 22 06 78 77) of stuur een bericht.